Ugrás a fő tartalomra
Flottához csatlakozás

Meghívó elfogadása

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Flotta megoldások szolgáltatásunk új funkciókkal egészült ki, így használata még kényelmesebb és átláthatóbb mind a tagok, mind pedig a flotta menedzser számára. A flottához történő csatlakozás egy egyszerű, pár lépéses folyamat, mely mindössze néhány percet vesz igénybe.

A flottához csatlakozás folyamata

Regisztráció

Ha még korábban nem voltál Cristo felhasználó, először töltsd le alkalmazásunkat, és regisztrálj céges e-mail címeddel, amely alapján majd a flotta menedzsered meg tud hívni a flottába. A regisztrációt követően erősítsd meg e-mail címedet.

Beat eszköz regisztrációja és csatlakoztatása

A regisztrációt követően rögzítsd autódat, melyhez csupán rendszám és a gépjárműtípus megadásához van szükség. Ehhez részletes leírást ide kattintva találsz.

A Beat eszköz beolvasásához lépj a lap tetején található Pro fülre és nyomj a Rendelkezel Beattel? kártyára, majd olvasd be a Beat tetején található QR kódot.

A Beat regisztrációját követően csatlakoztasd az eszközt az autód OBDII portjába, majd adj gyújtást autódra, és várj néhány percet. Erre azért van szükség, hogy az eszköz elküldje a szükséges információkat rendszerünknek.

❗️Fontos, hogy a csatlakoztatást lehetőleg szabad ég alatt végezd, és ne pl. mélygarázsban, mert az megakadályozhatja az adatok küldését.


A flottához csatlakozás

  1. Először a flotta menedzser meghív téged a flottába, melyről az alkalmazáson belül értesítést küldünk neked. Az értesítést a kezdőoldalon a profilképed melletti harang ikonra kattintva találod.

  2. Ahhoz hogy a meghívást elfogadd, kattints az értesítésre, majd nyomj a Tovább gombra.

  3. A következő oldalon válaszd ki a flottát, amibe meghívtak.

  4. Kattints az Elfogadom gombra

  5. Kész is vagy, ezzel a flottád mellet a zöld Elfogadva felirat jelenik meg.

Választ kapott a kérdésére?