Minden kollekció
Pro csomag
Mit tud a Pro csomag?
Mit tud a Pro csomag?

Ezt kapod, ha előfizetsz a Pro csomagra!

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Válaszd a Pro csomagot, és hozd ki a maximumot az autózási élményből! A Pro csomagunkat választva “felokosíthatod” autódat, és teljeskörűen élvezheted az alkalmazás nyújtotta funkciókat, melyek garantáltan teljeskörű kényelmet biztosítanak.

Miért lesz kényelmesebb az autózásom Pro előfizetőként?

A Pro csomag részeként, az előfizetésed időtartamára használatra kapsz tőlünk egy úgynevezett telemetriai eszközt, a Beat-et. Ez a kis eszköz pedig garantáltan megkönnyíti a mindennapi autózást!

Milyen szolgáltatások, funkciók érhetők el Pro előfizetőként?

Parkolás Pro csomaggal

Parkolási díjfizetésre Pro csomag nélkül is lehetőséged van az alkalmazásban, azonban előfizetőként még egyszerűbbé tesszük a hétköznapjaid! Kapcsold be az automatikus parkolás leállítást a parkolás megkezdésekor, így amint elindulsz az autóddal, a parkolóóra automatikusan leáll.


Utak rögzítése, vezetés elemzés

A Pro csomag részeként a Beat automatizálja a megtett utak rögzítését, így vissza tudod nézni útjaidat, illetve az is feltüntetjük, hogy milyen helytelen vezetési eseményeket követtél el (pl. hirtelen gyorsítás, lassítás vagy kanyarvétel). Ezek alapján az események alapján vezetési stílusod pontozásra kerül, mellyel célunk jobb vezetési stílusra biztatni. Azonban nem kell aggódnod, a nálunk kötött biztosításod díjára ezek a vezetési események nincsenek befolyással. A megtett utakról napi/heti/havi bontásban statisztikákat is láthatsz az applikációban.


Útnyilvántartás készítése

Pro előfizetőként kérhetsz útnyilvántartást az általad megtett utakról, hiszen a Beat eszköz segítségével automatikusan rögzítésre kerülnek útjaid. Annyi a dolgod csupán, hogy bekapcsold az útnyilvántartás készítése funkciót, és mi minden hónap 1-jén elküldjük neked e-mailben az előző hónap útnyilvántartását.

Gépjármű adatok

Mivel a Beat eszköz az OBDII csatlakozón keresztül csatlakozik az autódhoz, ezért adatokat tud kiolvasni belőle (de beavatkozni nem tud). Fontos megemlítenünk, hogy a megjeleníthető adatok köre a gépjármű típusától és évjáratától is függ!


Hibakód kiolvasás

A Beat továbbá képes kiolvasni gépjárműved esetleges hibakódjait is, amit az applikációban feltüntetünk számodra, így már a megfelelő információ birtokában fogod tudni felkeresni autószerelődet.

Riasztás

Időjárás riasztás: Amennyiben bekapcsolod ezt a funkciót, értesítünk, ha autód helyzete alapján másod- vagy harmadfokú időjárási riasztás veszélyének van kitéve. A funkció a profilképedre kattintva, a Beállítások, majd Értesítések menüpont alatt kapcsolható be.

Autó elmozdulása: Ha szeretnél értesülni autód elmozdulásáról, akkor az Autód állapota kártyára kattintva van lehetőséged ezt a funkciót bekapcsolni. Így ha esetleg autódat megpróbálják ellopni, mindenképp értesülni fogsz róla.

Autópálya matrica riasztás

A Beat által azt is jelezzük, ha olyan díjköteles útszakaszra tévedtél, amire az applikáció szerint nincsen érvényes autópálya matricád. Miért jó ez? A felhajtástól számítva 60 perc áll rendelkezésre, hogy megváltsd érvényes autópálya matricádat, így segítünk elkerülni a büntetést.

Kilométeralapú casco

Magyarországon egyedülálló casco konstrukció, melynél a megtett kilométerek alapján kell cascot fizetned. Nagyon kényelmes, és teljesen automatizált, melyet az autóhasználati szokásaidhoz igazítunk. Amennyiben Pro előfizető vagy megkötheted a Cristo Casco Move csomagot, ami teljeskörű biztonságot nyújt autód számára. Ráadásul a Beat érzékeli mikor vagy úton, és számolja a megtett kilómétereket, így neked ezzel nincs semmi dolgod, nem kell jelezned felénk mikor van mozgásban az autód, vagy mikor áll a ház előtt. Többet szeretnél megtudni a Cristo Cascoról? Kattints ide!


Autó bérbeadás

Ha szeretnél a munkából származó jövedelmeden felül egy kis plusz pénzt keresni, a Cristo Share autó kölcsönzést és bérbeadást lehetővé tevő szolgáltatásunkkal már ezt is könnyedén megteheted. Nincs más dolgod, mint elvégezni az alkalmazáson belül az azonosítási folyamatot (jogosítvánnyal vagy személyi igazolvánnyal tudod megtenni, az azonosításról részletesebben itt írunk), és kitöltened az autód bérbeadói profilját. Míg az autó bérlésnek nem, addig az autó bérbeadásnak feltétele a Pro csomag, és ezzel együtt a Beat megléte!


"Hol az autóm?" funkció

A Beat tudja hol hagytad az autód, így az applikáción belül egy gombnyomással megkeresheted hol parkolsz, és mi odanavigálunk hozzá.

Flotta Menedzser

Pro előfizetőknek kedvezményesen adjuk a Flotta Menedzser szolgáltatást.

Választ kapott a kérdésére?