Beat eszköz átadása

Beat eszköz átadásának folyamata

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Ha korábban megvásárolt Beat eszköz van a tulajdonodban lehetőséged van azt átadni vagy, ha Pro előfizetésedet egy másik autódnál szeretnéd élvezni a profilodon belül át tudod azt adni.

Fontos: Ha van érvényes Cristo Casco biztosítás Move csomaggal, aminek a működéséhez szükség van a Beat eszközre, akkor nem fogod tudni átadni a Beat eszközödet.

Így tudod másik autóhoz hozzárendelni a Beat eszközödet

  1. Válaszd ki az autót, amihez a Beat eszközt rendelnéd vagy vidd fel a rendszámát (Így tudsz új autót hozzáadni a profilodhoz.)

  2. Nyisd meg a bal alsó, Pro csomag kártyát

  3. Kattints a "Beolvasom a QR-kódot" gombra

  4. Telefonod kamerája segítségével olvasd be az eszközön található QR kódot.

    1. Ha nem sikerül a beolvasása, megtalálhatod a QR-kódot a Beat dobozán is

    2. Ha nincs meg a doboz vagy nem találsz rajta QR-kódot, írj nekünk az applikáción belül chaten vagy itt a jobb oldalon alul található üzenet ikonra kattintva és mi elküldjük neked.

  5. A QR kód beolvasásával hozzárendelted a kiválasztott autóhoz. Ezt követően csatlakoztasd az eszközt az autóhoz.

    Fontos! Lehetőleg a csatlakoztatást ne mélygarázsban tedd meg, hanem olyan helyen, ahol van térerő. A Beat önálló SIM kártyával rendelkezik, ami mobil adatforgalmazással küldi el az adatokat, de ehhez mindenképp szüksége van a kapcsolatra.

  6. Indítsd be az autód pár percre! Ez ahhoz szükséges, hogy a Beat kapjon egy kis töltést és mi is észlelhessük a rendszerben, hogy az eszköz csatlakoztatva lett.

  7. Sikeres csatlakoztatás! Ha minden rendben, egy felugró képernyő jelzi az alkalmazásban, hogy sikeres volt az eszköz csatlakoztatása. Ezt követően már teljeskörűen élnek is a Pro funkciók.

Amennyiben elakadtál vagy problémát tapasztalsz jelezd azt nekünk! Ezt legegyszerűbben az alkalmazáson belül a profilképedre, a Chat lehetőséggel teheted meg vagy itt jobb oldalon alul, az üzenet ikonra kattintva!

Választ kapott a kérdésére?