Minden kollekció
Parkolás
Egyéb parkolási funkciók
Egyéb parkolási funkciók

Emlékeztető, parkolás megújítás, korábbi parkolásaim, parkolási értesítés némítása, parkolás számlázása

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Parkolás emlékeztető

Ha tudod, hogy körülbelül meddig szeretnél egy adott helyen parkolni, akkor célszerű beállítani emlékeztetőt, mely egy bizonyos idő után figyelmeztetni fog, hogy tudd, a parkolási időd hamarosan véget ér, és ideje elindulnod az autódhoz.

Automatikusan megújuló parkolás

Ha manuális leállítással parkolsz (függetlenül attól, hogy rendelkezel-e Beat-tel vagy nem), akkor lehetőséged van beállítani az automatikus parkolás megújítást. Ez azt jelenti, hogy az adott parkoló zóna maximum várakozási idejének letelte után a parkolás automatikusan megújításra kerül. A megújítás szükség esetén az aznapi fizetési időszak végéig ismétlődik. A megújítás előtt 5 perccel értesítő üzenetet kapsz tőlünk. Ezt a funkciót a parkolás indításakor tudod bekapcsolni.

FONTOS! Amennyiben nem vagy Pro csomag felhasználó, az automatikus megújítás kizárólag a 70 Ft és efölötti kényelmi díj megfizetésével használható! Ha a 0 és 45Ft-os kényelmi díjat választod, az automatikus megújítás funkció nem érhető el.

Korábbi parkolásaim megtekintése

Ha kíváncsi vagy korábbi parkolásaidra és annak részleteire, akkor nyomj az alkalmazás kezdőképernyőjén az alsó menü szalagon található alábbi ikonra,

majd pedig nyisd meg a Parkolások lehetőséget. Az egyes parkolási eseményekre kattintva megtekintheted annak részleteit is.

Parkolás értesítés némítása

A Pro felhasználóknak küldött automatikus parkolás figyelmeztetést zónánként ki lehet kapcsolni, amit a parkoló zónát kiválasztva, a harang ikonra nyomva tudsz megtenni. Az ezt követően felugró ablakban erősítsd meg döntésed az Igengombra kattintva.

A némítást az áthúzott harang ikonra nyomva tudod megszüntetni. Ha szeretnéd megtekinteni a korábban némított parkoló zónák listáját, akkor kattints a fogaskerék ikonra, majd válaszd a Némított zónák opciót.

Parkolás számlázása

Amennyiben a parkolásodról számlát szeretnél kapni, a parkolás indításakor lehetőséged van új számlázási címet megadni, vagy egy korábban rögzítettet kiválasztani. A számlát e-mailben küldjük minden hónapban egyszer, elszámoló számla formájában, mely az egész havi időszak parkolásait tartalmazza.

Számlázás Flotta Menedzser tagjaként

Ha az autóddal egy Flotta tagja vagy, akkor a flotta menedzser által központilag rögzített bankkártya használatával a számlázási címet mi automatikusan kitöltjük, a számla pedig a flotta menedzser részére kerül elküldésre.

Választ kapott a kérdésére?