Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióFlotta Megoldások
Tagok meghívása flotta menedzserként
Tagok meghívása flotta menedzserként

Regisztráció, beállítások, tagok meghívása és beállításaik

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Flotta megoldások szolgáltatásunk 2 külön részből álló szolgáltatáscsomag (Cristo Fleet Payment és Cristo Fleet Insight) melyek együtt vagy akár egymástól függetlenül is igényelhetőek.

Belépés a Flotta megoldások kezelő felületére

Flotta menedzserként a webes felületünket fogod használni. Ennek feltétele hogy legyen regisztrált profilod a Cristo alkalmazásban, melyet az e-mail címedre kapott linkkel megerősítettél.

A webes felület kezeléséhez nyisd meg a Flotta megoldásokat ide kattintva. A belépéshez nyisd meg a Cristo appot a telefonodon, majd nyomj a jobb felső sarokban található QR kód beolvasó ikonra. A beolvasás után kattints a Jóváhagyom gombra.

Cristo Fleet Payment

Belépés és alap beállítások

A Fleet Payment szolgáltatásunkkal a céges dolgozók autóval kapcsolatos kiadásait (autópálya matrica, parkolás igazolások) egy úgynevezett havi elszámoló számlára tudod gyűjteni, így nem kell a munkavállalóktól egyenként bekérni a papír formájú számlákat minden egyes fizetés után. Ezzel levesszük válladról a súlyos adminisztrációs terheket

A flotta menedzsernek a webappon kell rögzítenie az alap adatokat, a céges bankkártyát, valamint a hozzá kapcsolódó számlázási címet. Ennek lépéseit az alábbiakban láthatod:

  1. A QR-kódos belépést követően a baloldali menüsávban válaszd az Adatok opciót. Itt tudod felvenni a flotta nevét és a flottához tartozó e-mail címet

  2. A számlázási címet

  3. És a bankkártya adatokat

Szintén itt tudod beállítani, hogy a felhasználók milyen szolgáltatások kifizetésére tudják használni a velük megosztott bankkártyát.

Tagok meghívása a Fleet Payment flottába

A Tagok fülön belül kattints az Új tag meghívása lapra és add meg a meghívni kívánt felhasználónak azt az e-mail címét, amivel regisztrált a Cristo appban, majd pedig autójának rendszámát, és végül kattints a Meghívó küldése gombra.

Cristo Fleet Insight

A Fleet Insight lehetővé teszi a teljeskörű flotta követést és a könnyű flottakezelést, valamint a felhasználóknak a Pro csomag révén számára kiemelkedően kényelmes autóhasználatot biztosít.

Szerződéskötés

  1. A Cristo Fleet Insight szolgáltatás megigényléséhez először kattints ide. Itt megtalálod a Fleet Insight leírását, ha a Bővebben opciót választod.

  2. Az igényléshez kattints a lap alján található Űrlap megnyitása gombra.

  3. Ekkor megnyílik a Cristo Fleet Insight igénylő oldal, melynek kitöltésével tudod elindítani felénk a szerződéskötés folyamatát. Fontos, hogy itt tudod kiválasztani, hogy a Pro csomag díját a szolgáltatási díj tartalmazza-e vagy nem. Amennyiben tartalmazza, a Beat telemetriai eszközöket a Fleet Insight szolgáltatásra szerződő partner számára juttatjuk el. Ha nem tartalmazza, akkor a felhasználóknak egyénileg kell a Pro előfizetést elindítaniuk, ami nélkülözhetetlen az Insight működéséhez.

  4. Ezután elkészül az Együttműködési megállapodás és az Adatfeldolgozási szerződés az eszerzodes.hu rendszerében, amit digitálisan tudnak hitelesíteni a felek.

  5. A hitelesítést követően megküldjük a számlát a Szolgáltatási díjról, aminek rendezését követően beállítjuk a jogosultságot a fiókon belül. Amennyiben a szolgáltatási díj magába foglalja a PRO csomagot, akkor futárszolgálattal hamarosan eljuttatjuk a Beateket.

Általános Fleet Insight beállítások

A webapp felületén először válaszd az Adatok fület, és add meg a flotta alapadatait (a bankkártya adatokat csak akkor kell megadnod ha szeretnéd a Fleet Payment szolgáltatást is igénybe venni). Szintén az Adatok lap alján tudod beállítani az alapértelmezett adatkört.

Ezt az egyes tagok meghívásakor személyre tudod szabni, ha szükséges, illetve a későbbiekben szintén módosítható az adatkör a már meglévő felhasználóknál. Ez utóbbi esetben egy új meghívót küldünk ki a felhasználónak, amit el kell fogadnia.

Tagok felvétele a Fleet Insight flottába

Az új tag felvételéhez válaszd a baloldali menüsávból a Tagok opciót, majd az Új tag meghívását, és írd be a felhasználó e-mail címét és rendszámát.

Abban az esetben ha a szolgáltatás díja tartalmazza a Pro felhasználói csomagot, akkor a Beat eszközök a kézhez kapáskor már hozzá vannak rendelve a flottához, így az egyes felhasználók megtalálhatóak a Meghívásra váró tagok listájában, és adataik a jobb szélen levő gombra nyomra másolhatóak a meghívó küldéséhez. A meghívó kiküldésekor alapértelmezett esetben a korábban beállított adatkörök lesznek rögzítve, azonban ez tetszőlegesen módosítható felhasználónként.


Ha szeretnél többet megtudni a Fleet Insight funkcióiról és működésükről kattints ide.

Választ kapott a kérdésére?