Minden kollekció
Autópálya matrica
Hogyan tudok autópálya matricát hozzáadni?
Hogyan tudok autópálya matricát hozzáadni?

Így tudsz autópálya matricát hozzáadni a Cristo applikációhoz

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Az alkalmazáson belül lehetőséged van autópálya matricát vásárolni vagy máshol vásárolt autópálya matricát rögzíteni, így a jövőben könnyedén, egy helyen eléred majd a megvásárolt matricáid listáját, azok minden részletével együtt.

Az autópálya matricáid az alsó menüsor, jobb szélső ikonján keresztül az Autópálya matrica, Matricáim fülre kattintva találod, valamint szintén itt tudsz már korábban, máshol megvásárolt matricát rögzíteni a + gombra kattintva.

Miért érdemes rögzítened a máshol vásárolt autópálya matricádat?

Mert minden korábban vásárolt matricádat könnyen, egy helyen elérsz ezentúl, és érvényességük ellenőrzése is csupán néhány kattintásba telik. Továbbá, ha lejárt a matricád, ugyanitt újra tudod őket vásárolni.

Autópálya matrica riasztás Pro felhasználóknak

Igen, jól olvastad! Amennyiben autódra van Pro előfizetésed, a rögzített autópálya-matricád lejártakor (függetlenül attól, hogy azt a mi alkalmazásunkon keresztül vetted, vagy máshol, de rögzítetted az alkalmazásban) értesítést kapsz tőlünk. Illetve olyankor is, ha olyan díjköteles útszakaszra tévedtél, amire rendszerünk szerint nincs érvényes autópálya matricád, így biztos elkerülheted a nem kívánt bírságot.

Ne feledd: az autópályára történő felhajtástól számítva 60 perc áll rendelkezésedre, hogy megvásárold a hiányzó matricát, ezzel elkerülve a büntetést! Szeretnél többet megtudni? Kattints ide!


Választ kapott a kérdésére?