Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióFlotta Megoldások
Fleet Insight szolgáltatások
Fleet Insight szolgáltatások

Mi mindenre tudod használni a Fleet Insightot

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

A Fleet Insight a Flotta megoldások szolgáltatásunk egyik része, melyet a Fleet Paymenttel együtt vagy nélküle is igénybe vehetsz. Lássuk milyen lehetőségeket kínál a Fleet Insight regisztrált flotta menedzsereinknek.

Felhasználói adatok

Az egyes tagokhoz tartozó adatokat és riasztásokat a Tagok fül alatt a Tagok résznél tudod megnézni, ha rákattintasz az egyes felhasználókra a listában. A könnyebbség kedvéért, rá tudsz szűrni a tagokra, hogy hamarabb megtaláld azt a felhasználót, akit akit keresel.

Riasztások

Itt jelenik meg a hétvégi autóhasználat. A lista lapozható a fehér mező alján található jobbra és balra mutató nyíl segítségével.

Autó adatok

Az autó adatai részletesen bemutatják a jármű egyes paramétereit, amelyek segítenek a tulajdonosnak nyomon követni a jármű állapotát és megtervezni hatékonyabb használatát a jövőre nézve.

Szerviz beállítások

Amennyiben szeretnél értesítést kapni arról, hogy mikor lesz az egyes felhasználók autójának következő szerviz ideje, kattints a tag nevére, majd válaszd a Szerviz beállítások mellett a fogaskerék ikont. Két féle opció közül tudsz választani:

  1. Értesítés küldése időpont alapján:

Baloldalt az Időpont alapján cím alatt add meg, hogy mikor lesz a következő szerviz időpontja, és állítsd be, hogy hány nappal előtte szeretnél értesítést kapni róla.

2. Értesítés küldése kilométeróra állás alapján:

Jobb oldalt a Kilométer óra állás alapján cím alatt add meg a jelenlegi km óra állást, majd azt a km állást amikor a következő szerviz esedékes, és végül azt, hogy hány km-rel előtte szeretnéd, ha értesítenénk téged az esedékes szervizről.

Havi futási adatok - magán és üzleti utak aránya

A havi futási adatok szekcióban hónapokra lebontva láthatod az egyes flotta tagok privát és üzleti útjai során megtett kilométereket. A lista lapozható a fehér mező alján található jobbra és balra mutató nyíl segítségével.

Útnyilvántartások

Az útnyilvántartások résznél havi leosztásban csoportosított, Excel formátumú részletes útnyilvántartásokat tudsz letölteni, ha az adott hónap sor végén a letöltés gombra nyomsz. Az Excel fájl mindig tartalmazza az adott flotta tag nevét, lakcímét, autójának rendszámát és típusát, a magán és üzleti utak arányát százalékban megadva, illetve autójának 100km-es fogyasztását. Továbbá a táblázatból kiolvasható minden utazás idejének és helyének kezdete és vége, az hogy az út magán vagy üzleti típusú volt-e, illetve az út során megtett távolság.

A lista lapozható a fehér mező alján található jobbra és balra mutató nyíl segítségével.

Hétvégi autóhasználat

Itt megtekintheted, hogy a munkavállalók mikor használják céges autójukat a hétvégén, és milyen távolságot tesznek meg vele. Itt is, ahogy korábban, a lista lapozható a fehér mező alján található balra illetve jobbra nyíl segítségével.

Céges utak részletei

A flotta tagok céges útjainak részleteit szintén a bal oldali menüsáv Tagok fülére, majd az adott személyt kiválasztva a felső menüsorban a Céges utak fülre kattintva találod meg. A megjelenő listából válaszd ki a számodra érdekes utat, hogy megnézhesd a részleteket. A könnyebb kereshetőség érdekében minden utat dátummal, indulási és érkezési órával láttunk el, valamit azt is feltüntetjük, hogy mi volt a célállomás. Ha megnyitod az utakat, akkor megnézheted őket a térképen is, illetve azt is hogy milyen vezetési pontszámot adtunk az egyes utakra.

Választ kapott a kérdésére?