Fiók törlése
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Ha szeretnéd törölni felhasználói fiókodat, kattints a Profilképedre, majd a Beállítások menüpontra, ahol a lap alján a Fiók törlése gomra nyomva tudod kezdeményezni a folyamatot. A beérkezett kérelmet felülvizsgáljuk, és amennyiben nincs élő casco biztosításod, vagy Pro előfizetésed felhasználói fiókod törlésre kerül. Ellenkező esetben csak a casco biztosítás vagy a Pro előfizetés lejárati dátuma után tudjuk csak törölni a profilod.

Fontos! A felhasználói fiókod törlése nem jelenti a személyes adataid automatikus törlését is, amennyiben az Adatkezelő (Smartsurance Technologies Kft.) uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezett azokat megőrizni. Pl. ha vásárlást vagy egyéb fizetést hajtottál végre fiókodban, akkor a számviteli dokumentumokat és a számviteli nyilvántartásban szereplő személyes adataidat az Adatkezelő a számviteli törvényben (a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény) előírt határidőig, vagyis 8 évig köteles megőrizni.


További részletekről az adatkezelési tájékoztatóból tudsz informálódni: Cristo_Adatkezelesi_tajekoztato_20230920.pdf hellocristo.hu

Választ kapott a kérdésére?