Flotta Menedzser
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Levesszük a válladról az adminisztrációs terheidet, amit több autó kezelése, és a hozzájuk tartozó költségek elszámolása jelent a vállalkozásodban. 🚘 🚘 🚘 🚘 🚘 🚘 🚘 🚘

Megoszthatod céges bankkártyádat és számlázási címedet kontrolláltan más Cristo vagy Euroleasing Drive felhasználókkal, akik ezt követően használni tudják majd az alkalmazásban elérhető szolgáltatásokra (pl. parkolásra, autópálya matrica vásárlásra, Pro előfizetésre, stb.), te pedig a hónap zárásakor 1 számlát kapsz, amin minden tétel szerepel, amit kollégáid a céges kártyával fizettek.


Hol találom a Flotta menedzsert?

Ez az első szolgáltatásunk, amit nem az alkalmazásban kell keresned, hanem az alkalmazáshoz tartozó Webapp felületén éred el webes környezetben, amit böngészőből tudsz megnyitni az alkalmazás segítségével.

Mi az a Webapp és mire jó?

A Webapp az alkalmazást kiegészítő rendszer, ahová olyan szolgáltatásokat igyekszünk fejleszteni, amik kezelése kényelmesebb lehet webes környezetben, böngészőben kezelve, mint az applikációban. Elsőként a Flotta Menedzser az, ami itt debütál.

Hogyan működik a Webapp?

Nyisd meg a Webapp felületet asztali számítógéped, laptopod böngészőjéből. A megnyíló felületen egy QR kódot látsz, amit telefonod kamerájával, vagy az alkalmazásból (min. 7.2 verzió) a QR olvasó ikont megnyomva tudsz beolvasni.

A Webappba való belépéshez szükséged van Cristo vagy Eurolesing Drive regisztrációra, mivel azzal tudsz belépni a felületre. A Webappba való belépés során nincs külön regisztrációs lehetőség, azt továbbra is csak az appban tudod megtenni.

A Webapp felületén éred el a különböző szolgáltatásokat, a bal oldali menüben.

Mire jó a Flotta Menedzser?

A Flotta Menedzser alapvetően arra jó, hogy rögzíteni tudd céges számlázási címed, valamint a bankkártyád, amit más felhasználókkal biztonságosan tudsz megosztani.

Hogyan kell adatokat rögzíteni a Flotta Menedzserben?

A Webapp felületen a bal oldali menüben válaszd ki a "Flotta Menedzser" menüpontot, majd a lenyíló menüben az "Adatok" feliratot.

  1. A megnyíló felületen elsőként add meg az alap adatokat, így a céged nevét és a számlaküldési e-mail címet, majd jelöld meg milyen szolgáltatások esetén engedélyezed a bankkártya- és számlázási cím használatot, végül pedig nyomj a "Mentés" gombra.

  2. A következő lapon rögzítsd céged számlázási címét, és itt se felejts el menteni.

  3. Utolsó lépésként pedig add hozzá bankkártyádat a profilhoz. Ehhez meg kell adnod a kártyához tartozó alap adatokat, majd fizetési szolgáltatónk folyamatában regisztrálni a kártyát egy 0 Ft-os tranzakcióval.

Tagok meghívása, és előfizetés a Flotta Menedzser szolgáltatásra

Ahhoz, hogy valaki használni tudja a rögzített számlázási adatokat és a rögzített bankkártyát, meg kell őt hívnod erre. Ehhez lépj az oldalsó menük "Tagok" menüpontjára, add meg a felhasználó Cristoban vagy az Euroleasing Drive alkalmazásban használt e-mail címét, és rendszámát, majd nyomj a "Meghívó küldése" gombra.

FONTOS! Csak élő Cristo vagy Eurolesing Drive regisztrációval rendelkező felhasználót tudsz meghívni, akinél a megadott rendszámú autó is rögzítve van!

A meghívó elküldése előtt tájékoztatunk róla, hogy a meghívás (és így összerendelés) elfogadásával milyen fizetési kötelezettséged keletkezik. Az első meghívó elküldésével és annak elfogadásával a Flotta Menedzser előfizetésed elindul.

A Flotta Menedzser szolgáltatás díját a rögzített bankkártyáról vonjuk, és a számlát a rögzített számlázási címre állítjuk ki.

💡Ahhoz, hogy saját autód is megjelenjen a Flotta Menedzser szolgáltatásban, saját fiókod is meg kell hívnod, mivel így tudod hozzá rendelni a rögzített bankkártyát és számlázási címet.

Flotta Menedzser árazása

A Flotta Menedzser árazása során a hozzárendelt autók számát vesszük figyelembe, illetve azt, hogy az adott autó rendelkezik-e Pro előfizetéssel.

Pro előfizetéssel rendelkező autó esetén

1-10 hozzárendelt autó

nettó 750 Ft/hó/autó

nettó 300 Ft/hó/autó

11-50 hozzárendelt autó

nettó 500 Ft/hó/autó

nettó 300 Ft/hó/autó

51-100 hozzárendelt autó

nettó 400 Ft/hó/autó

nettó 300 Ft/hó/autó

100+ hozzárendelt autó

nettó 300 Ft/hó/autó

nettó 300 Ft/hó/autó

Számlák elérhetősége a Flotta Menedzserben

Azok a felhasználók, akikkel megosztottad bankkártyádat, az alkalmazáson keresztül indított fizetéseik során ki tudják választani a bankkártyát. A bankkártyát kiválasztva az általad rögzített számlázási cím is kiválasztásra kerül az appban, amit a felhasználó nem tud módosítani, így minden általuk a megosztott kártyával fizetett szolgáltatás egy számlára kerül rá, amit havonta, elszámoló számlaként állítunk ki.

Ezt a számlát megküldjük az általad megadott számlázási e-mail címre, illetve letölthetővé tesszük a Webappon belül a Flotta Menedzser menü "Számlák" menüpontja alatt.

Választ kapott a kérdésére?