Minden kollekció
Pro csomag
Hogyan kell csatlakoztatni a Beatet?
Hogyan kell csatlakoztatni a Beatet?
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

A Pro csomag sikeres megrendelése után, kipostázzuk neked az ún. telemetriai eszközt, a Beatet. A rendelés státuszát a bal alsó kártyára kattintva tudod követni.

Miután megérkezett hozzád a Beat, az alábbi módon tudod csatlakoztatni autódhoz:

  1. Olvasd be a QR-kódot

    Ha már nálad van a Beat, a bal alsó kártyára kattintva olvasd be az eszköz QR kódját kamerád segítségével.

  2. Csatlakoztasd a Beat-et

    A Beat-et leállított, gyújtás nélküli autód ún. OBDII portjába kell csatlakoztatni. Ez jellemzően a képen zöld pöttyökkel megjelölt helyeken találhatod meg (gépjárműtől függően). Ha mégsem találnád, akkor ezen az oldalon tudsz utána járni, hogy vajon merre keresd pontosan a saját autódban.

  3. Indítsd be az autód pár percre

    Erre azért van szükség, hogy a Beat akkumulátora kapjon egy kis töltést, és így mi is észlelhessük a rendszerben, hogy az eszköz csatlakoztatva lett.

  4. Sikeres csatlakoztatás
    Ha minden rendben zajlott, akkor az alkalmazásban egy felugró ablakban kapsz értesítést arról, hogy sikeres volt az eszköz csatlakoztatása. Ezt követően válnak elérhetővé a Pro csomagon belüli szolgáltatások és funkciók.

Fontos! Az eszköz csatlakoztatását lehetőség szerint ne egy mélygarázsban végezd, hanem olyan helyen, ahol biztos vagy benne, hogy van térerő. A Beat a benne található SIM kártya segítségével küldi el számunkra a szükséges adatokat, ez pedig térerő nélkül nem lehetséges.​

Amennyiben elakadtál, vagy valamilyen problémát észlelsz, keress bennünket bizalommal az alkalmazáson belül található Chat-en, melyet a Profilképedre kattintva találsz meg.


Választ kapott a kérdésére?