Minden kollekció
Parkolás
Hogyan tudok parkolást indítani?
Hogyan tudok parkolást indítani?
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Akár rendelkezel Pro előfizetéssel, akár nem, a parkolás indítás funkciót két féle módon éred el az alkalmazásban: a kezdőképernyőn található Parkolásod kártyára kattintva, vagy az alsó menüszalagon látható 🅿️ ikonra nyomva.


A Parkolás menüponton belül az alkalmazás automatikusan a tartózkodási helyednek megfelelő parkoló zónát jelöli ki, de te is tudsz manuálisan zónát választani a térképen.


  1. A parkolás elindítása előtt győződj meg róla, hogy a megfelelő gépjárművet (ezt a bal felső sarokban feltüntetett rendszám alapján tudod ellenőrizni, és ugyanitt tudod módosítani is, a rendszámra kattintva) és parkoló zónát választottad ki

  2. Nyomj a Tovább gombra

  3. Egyéb parkolási funkciók:

    • fizetési és számla adatok megadása,

    • automatikus parkolás megújítása,

    • parkolás emlékeztető,

    • parkolás értesítés némítása,

    • korábbi parkolásaid listájának megtekintésére,

    • illetve Pro előfizetőként élvezheted az automatikus parkolás leállítást

Amennyiben nincs még Pro előfizetésed és Beat eszköz a kocsidban, akkor arra figyelj, hogy a helyadatok meghatározásához ne távolodj el az autódtól, mert az a mobiltelefonod cellainformációi alapján történik.

❗️A fizetés megkezdése előtt minden esetben ellenőrizd, hogy biztosan a megfelelő parkoló zóna van kijelölve! Az alkalmazás a GPS adatok alapján segít a zóna meghatározásban, ami azonban a technológiából adódóan akár 20-30 méteres pontatlanságot is jelenthet készüléktől, illetve a környező épületektől függően! Éppen ezért az alkalmazás által jelzett zóna csak segítség, az felülbírálható, tehát manuálisan kiválaszthatod, hogy pontosan melyik parkoló zónában állsz. Ha úgy látod, hogy az applikációban nem a helyes parkoló zóna került kiválasztásra automatikusan, akkor kérünk módosítsd azt a helyes zónára!

Választ kapott a kérdésére?