Minden kollekció
Parkolás
Menthető parkolási sablon
Menthető parkolási sablon

Parkolás elmentése sablonként

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Ha gyakran indítasz parkolást ugyanazon a helyen, és ezzel egyidőben a parkolás részletei is folyamatosan állandóak, akkor időt spórolhatsz azzal, ha lemented a parkolásod sablonként, így legközelebb már csak a mentett sablont kell betöltened.

Milyen esetben lehet ez hasznos?

Ha például mindig ugyanazzal az autóval mész dolgozni, amit minden egyes alkalommal ugyanabban a parkoló zónában parkolsz le, a fizetést is rendszeresen ugyanarról a kártyáról indítod, valamint a számlázási címed is változatlan, akkor ezt a parkolást érdemes lementened a sablonjaid közé.

Hol tudom a parkolási sablont beállítani?

Nyisd meg a parkolást az applikációban és válaszd ki azt az autót, amire a parkolójegyet szeretnéd megvenni. Végezd el a beállításokat, és add meg a bankkártya adataid vagy válaszd ki a mentett kártyáid egyikét. A beállítások legvégén a Sablon mentése funkcióval tudod menteni az aktuális parkolási beállításokat sablonként. A parkolás elindításával a sablon automatikusan mentésre kerül.

Tipp: Az egyes elmentett sablonoknak nevet is adhatsz, így könnyebben megtalálod azt, amelyikre aktuálisan szükséged van. A bankkártya mentéséről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Hol találom az elmentett parkolás sablonokat?

Több parkolásról is készíthetsz sablont. Ezeket a Parkolás kártyára kattintva, majd a jobb felső sarokban a fogaskerék ikonra kattintva találod, a Sablonok menüpont alatt.

Hogyan tudom törölni a mentett parkolási sablont?

Mentett parkolás sablont úgy tudsz törölni, hogy a sablonok közül kiválasztod azt amire már nincs szükséged, majd jobbról balra elhúzod a törölni kívánt mentett parkolást.

Választ kapott a kérdésére?