Minden kollekció
Általános
Mi az a telemetriai eszköz (Beat) és mire jó?
Mi az a telemetriai eszköz (Beat) és mire jó?

Mi mindenben segít neked a Beat?

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

A telemetria nagy távolságú adattovábbítást, távoli méréseket és vezérlést lehetővé tévő kommunikációs eszköz, amit a Pro csomag részeként postázunk el neked, és az általa küldött adatok alapján tudjuk biztosítani számodra az applikáció nyújtotta prémium kényelmi szolgáltatásokat. Fontos, ezek a szolgáltatások csakis kizárólag az applikáción belül érhetőek el!

cristo beat

Utak rögzítése, vezetés elemzés, statisztikák

A Beat automatizálja például az utak rögzítését, így lehetőséged van visszanézni az általad megtett utakat, és azt is feltüntetjük milyen helytelen vezetési eseményeket követtél el (pl. hirtelen gyorsítás, lassítás vagy kanyarvétel). Ezek alapján pontozzuk vezetési stílusodat, ezzel törekedve arra, hogy jobb vezetési stílusra buzdítsunk. De ne aggódj, az elért pontszámaidnak nincs hatása a biztosításod díjára. Ezenfelül útjaidról statisztikákat is nézhetsz napi/heti/havi bontásban.

Útnyilvántartás készítés

A Beat eszköz segítségével minden utad automatikusan rögzítésre kerül. Amennyiben bekapcsolod az útnyilvántartás készítése funkciót, akkor a megtett utakról minden hónap 1-jén e-mailben elküldjük neked az előző hónap útnyilvántartását.

Autó adatok

Megjelenítjük az autóból kinyerhető adatokat. A megjeleníthető adatok köre a gépjármű típusától és évjáratától függ. ide írjunk példát

Riasztás

Amennyiben bekapcsolod a Beállítások, Értesítések menüpontban az időjárás értesítést, jelezzük feléd, ha autód olyan helyen tartózkodik, ahol másod- vagy harmadfokú időjárás riasztás van érvényben. Szintén bekapcsolhatod, ha szeretnél értesülni autód elmozdulásáról.


Hibakód kiolvasás

A Beat továbbá képes kiolvasni gépjárműved esetleges hibakódjait is, amit meg is jelenítünk számodra, így már a megfelelő információ birtokában fogod tudni felkeresni autószerelődet.

Okos parkolás

A parkolás során amint észrevesszük, hogy fizetős zónában álltál meg, automatikusan figyelmeztetünk rá, jelezve azt is melyik zónában állsz. Elinduláskor pedig a díjfizetést automatikusan leállítjuk a Beatből származó adatok alapján.

Autópálya matrica riasztás

A Beat segítségével azt is jelezzük neked, ha olyan díjköteles útszakaszra tévedtél, amire az applikáció szerint nincsen érvényes autópálya matricád. Miért jó ez? A felhajtástól számítva 60 perc áll rendelkezésre, hogy érvényes autópálya matricát vásárolj, így kerülve el a büntetést.

Használatalapú casco

Kényelmesen, automatizáltan, autóhasználati szokásaidhoz szabva. Nem kell jelezned mikor van mozgásban az autód vagy mikor áll a ház előtt. A telemetriai eszköz megteszi ezt helyetted, automatikusan.

"Hol az autóm?" funkció

A Beat segítségével egy gombnyomással megtudhatod, hol hagytad az autód, és mi odanavigálunk hozzá.odanavigálunk hozzá.

Megújult eseménylista (8.0 verzió)

A megújult eseménylistába a parkolás, tankolás/töltés illetve egyéb események rögzítése mellett, Pro felhasználóként az eseménylistában megjelennek a riasztások és az általad megtett utak is.

Választ kapott a kérdésére?