Minden kollekció
Pro csomag
Mi történik, ha kihúzom a Beat-et?
Mi történik, ha kihúzom a Beat-et?
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Mivel a Beatből származó adatok alapján tudjuk biztosítani számodra az olyan kényelmi szolgáltatásokat mint az automatikus parkolás leállítás, a megtett utak rögzítése, a gépjármű hibakódjainak kiolvasása, ezért a Beat kihúzása csak indokolt esetben javasolt (pl. ha kocsidat szervizbe viszed), mivel így a korábban felsorolt szolgáltatások nem lesznek elérhetőek, továbbá az eszköz visszahelyezését követően ismét elindul a kalibrálási folyamat.

Mi történik a Cascoval ha kihúzom a Beatet?

Ha Cristo Casco - Move csomag biztosításod van, és folyamatos teljeskörű védelemre vágysz, elengedhetetlen, hogy a telemetriai eszköz állandóan csatlakoztatva legyen, ugyanis a Beat továbbítja felénk a díjszabás megállapításához szükséges adatokat. Amennyiben autódat szervizbe viszed, természetesen lehetőséged van eltávolítani erre az időtartamra az eszközt, viszont ezt a kihúzástól számított 30 percen belül jelezd felénk az applikációban. Erre a Cristo Casco kártyára kattintva a Szervizben van az autó gombra nyomva van lehetőséged, a szerviz után pedig mielőbb csatlakoztasd az eszközöd!


Amennyiben nem szervizelés miatt távolítottad el a Beatet, akkor a Move csomagod automatikusan Stay csomagra vált, és a visszahelyezést követően, amennyiben szeretnél továbbra is Move csomag felhasználó maradni, újból el kell végezned a szemle folyamatot!

Választ kapott a kérdésére?