Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióCristo Assistance
Cristo Assistance megszüntetése
Cristo Assistance megszüntetése

Az Assistance megszüntetésének részletei és lépései

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

A Cristo Assistance szolgáltatás 1 évre szóló biztosítás, melynek díja mind a magyarországi, mind az Európai Uniós csomag esetén egy összegben kerül levonásra. A biztosítás a szolgáltatás első napjától, a következő év ugyanezen napjának 24. órájáig érvényes, ezt követően új éves díj megfizetésével folytatódik, vagy annak elmulasztása esetén évfordulóra megszűnik.

A Cristo Assistance felmondása az 1 éves biztosítási időszak előtt

Assistance felmondása ügyfélként

  • A biztosítás kezdetének első napjától számított 14 napon belül a szolgáltatás mindenféle indoklás nélkül felmondható, és a hátramaradt időszakra vonatkozó biztosítási díj 10 napon belül visszakerül a biztosítotthoz banki átutalással.

  • Érdekmúlás okán is felmondható az Assistance szolgáltatás, pl. autód totál káros lesz / ellopják / eladod. Eladás esetben kérlek írj nekünk emailben a help@hellocristo.hu címre, vagy az alkalmazáson belül található Chaten, melyet a profilképedre kattintva, majd az Ügyfélszolgálat menüpontot választva találsz meg. Az Assistance megszüntetési kérelméhez csatold autód adásvételi szerződését is!

Assistance felmondása a biztosító részéről

  • Ha autód futásteljesítménye a biztosítás időtartama alatt eléri a 330 000 km-t vagy autód 16 éves lesz, a biztosítás automatikusan megszűnik.

  • Ha törlöd a profilodat,

    • és a Cristo Casco-hoz ajándékba kapott Cristo Assistance biztosítással rendelkeztél, akkor az a Casco megszűnésével együtt szintén megszűnik.

    • Ha előfizettél az Assistance biztosításra, akkor az a Casco megszünése után is fennmarad, egészen a kifizetett időszak végéig.

Választ kapott a kérdésére?