Minden kollekció
Általános
Autó hozzáadása és kezelése
Autó hozzáadása és kezelése
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Az alkalmazáson belül lehetőséged van egy vagy több autót regisztrálni és kezelni egyszerre. Ahhoz hogy tudd éppen melyik gépjárműved profilját használod, mindig ellenőrizd a bal felső sarokban található rendszámot!

Autó/gépjármű hozzáadása:

Az első gépjárműved felvételéhez a Kezdőlapon válaszd az Autó hozzáadása widgetet, majd add meg a gépjármű adatait. A rendszámot (lehet külföldi rendszám is), illetve a gépjármű típusát kötelező megadni.


Ha további járműveket szeretnél hozzáadni a profilodhoz, akkor azt a főoldalon, a bal felső sarokban található rendszámra, majd a felugró ablakban a + gombra nyomva tudod megtenni.



Az autó adatainak módosítása


Az autóidat és a hozzájuk tartozó adatokat a profilképre kattintva, a Járműveim menüpont alatt is megtalálod. Itt tudod a gépjármű adatait módosítani. Abban az esetben, ha pl. az autód új rendszámot kapott, vagy egyszerűen csak hibásan került rögzítésre a gépjármű adata, és azt nem tudod módosítani, írd meg nekünk üzenetben az applikáción belüli Chat-en, vagy az alábbi e-mail címen: help@hellocristo.hu


Mentett autó törlése

A mentett autódat szintén a profilképedre kattintva a Járműveim alatt tudod törölni. Nem kell mást tenned, csupán kiválasztani a törölni kívánt gépjárművet, a Szerkesztés gombra nyomva megnyitni a gépjármű adatait, és végül legalul a Törlés gombra kattintani. Fontos tudnivaló, hogy azt az autót, amire érvényes Cristo Assistance és/vagy Casco biztosításod van, nem tudod törölni! Amennyiben mégis ilyen autót szeretnél törölni profilodból, írj nekünk az applikáción belül megtalálható Chat-en vagy a help@hellocristo.hu e-mail címre, és segítünk!




Választ kapott a kérdésére?