Ugrás a fő tartalomra
8.1 újdonságok
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

A 8-as verzióval teljesen megújult alkalmazásunk kapcsán egy dologgal adósok voltunk még, mégpedig a megújult statisztika felülettel, és az új típusú grafikonokkal. Végre ez is elkészült, és mostantól elérhető az alkalmazásban.

💰 Ha nem vagy Pro előfizető, akkor számodra alapvetően a költségek követését szolgáló grafikon lesz érdekes, hisz láthatod majd egy helyen az összes autós költséged, amit az appon keresztül vásároltál (pl.: parkolás, pályamatrica, assistance stb.), vagy rögzítettél (egyelőre tankolás és elektromos autó töltés).

🚙 Pro előfizetőként pedig láthatod megtett kilométereid, vezetési időd, vezetési pontszámod összesítését.

☂️ Cristo Casco ügyfélként pedig szintén láthatod a Cristo Cascóra fordított kiadásaid, megbontva álló- és mozgódíjra is.

📆 A statisztikák időszakát ráadásul szabadon állíthatod, így akár rövidebb, akár hosszabb időszakot is visszanézhetsz.

📌 Ha pedig fontos neked, hogy mindig szem előtt legyen valamelyik mutató, akkor bátran kirakhatod widgetként is a kezdőoldalra.

A frissítés emellett néhány folyamat- és hiba javítást is tartalmaz, így például a kezdőoldal felső QR kód olvasója mostantól minden, az appal kapcsolatban használt QR kód olvasására képes (pl.: webapp bejelentkezés, Beat QR kód olvasás)

Választ kapott a kérdésére?