Ugrás a fő tartalomra
8.0 újdonságok
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Megújult alsó menüsor, és működés

Az alsó menü elemei megváltoztak. Röviden melyik menüpontban mit érsz el:

Vezérlőpult

A Vezérlőpult egy összetett szerkezetű rész, mivel egyrészt itt található a "Kezdőlap", valamint az egyes szolgáltatások oldalai egyaránt, melyek közt a felső menüsávban tudsz váltani. A Vezérlőpult felső menüsorának elemeit (a "Kezdőlap" kivételével) szabadon tudod átrendezni, illetve törölni. Csak nyomj rá hosszan a felső menüsorra, és húzd az egyes lapokat ahová szeretnéd, vagy a kis "x"-re érintve a lap nevének sarkában törölheted is azt.

Kezdőoldal

A kezdőoldal felső részén ún. widgeteket tudsz elhelyezni. A widgetek az egyes szolgáltatásokhoz kapcsolódó elemek. Jellemzően két szélességben érhetőek el.

Widget hozzáadása kétféleképpen:

  1. Nyomj rá a Widgetek rész jobb felső sarkában lévő "+" gombra, és válaszd ki a hozzáadni kívánt widgetet, majd azt, hogy milyen méretben szeretnéd a kezdőoldalon látni. A "Widget hozzáadása" gombot megnyomva az általad kiválasztott widget már meg is jelenik a kezdőoldalon.

  2. Lépj bármelyik szolgáltatás oldalára, és ha ott valamelyik widgetet szívesen látnád a kezdőoldalon, csak nyomj rá hosszan, válaszd ki a méretét, és érintsd meg a "Widget hozzáadása" gombot.

Widget mozgatása

A Kezdőoldalon a widgeteket bármikor átrendezheted, ahogy neked kényelmes. Csak nyomj rá hosszabban, és húzd, ahová szeretnéd.

Widget törlése

Ha egy widgetet törölni szeretnél, akkor szintén csak rá kell nyomnod, viszont kicsivel hosszabban, mint a mozgatásnál, illetve nem szabad egyáltalán elmozdítanod. Ezt követően a felugró "Törlés" gombot kell már csak kiválasztanod. A törölt widgeteket bármikor újra hozzá tudod adni a Kezdőképernyőhöz.

Térkép

A térkép a korábbi parkolási térképhez hasonló, és jelenleg a parkolás szolgáltatást éred el rajta szintén. A jövőben azonban itt fognak majd megjelenni egyéb, helyhez köthető szolgáltatások is (pl.: elektromos töltők)

A felső menü része azonban megváltozott. A nagyítót választva lehet zónát keresni, valamint a fogaskereket nyomva a parkolási beállításokat elérni.

"Szuper gomb"

A középső, váltakozó gomb egy több célú gomb az alsó menüben. Itt egyrészt el lehet érni az egyes szolgáltatásokat direktben (pl.: autópálya matrica vásárlás, parkolás indítás stb.), másrészt lehetőség van események rögzítésére. Elsőként a tankolást/elektromos autó töltést lehet rögzíteni, a jövőben pedig további események is meg fognak jelenni.

Események

Az események listája tartalmazza a megtett utakat, parkolásokat, az aktuális pozíciót, az alacsony akkumulátor riasztást, valamint a rögzített tankolást/elektromos autó töltést. Utóbbi események utólag is rögzíthetők az adott napnál lévő "+" gombra nyomva.

Az esemény rögzítésénél a mentés után fotó is készíthető az adott eseményhez, így például befotózható a tankolás számlája.

Azoknál a Pro előfizetéssel és csatlakoztatott Beattel rendelkező autóknál pedig ahol megbízhatóan, nagy ingadozás nélkül érkezik az üzemanyag szint adat, előzetesen narancssárga szaggatott körvonallal megjelenítjük az érzékelt tankolást, amit csak véglegesíteni kell.

Központ

Itt került kialakításra a szolgáltatások, promóciók, ajánlatok gyűjtő része.

Az egyes szolgáltatásokra nyomva lehet megnyitni őket. A megnyitott szolgáltatás képernyőjének jobb felső sarkában lévő gombostű ikonnal lehet hozzáadni, vagy akár törölni az adott szolgáltatás oldalát a Vezérlőpult lapjai közül.

Választ kapott a kérdésére?