Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióÁltalános
Szabd személyre a kezdőlapod!
Szabd személyre a kezdőlapod!

Vegyél fel, helyezz át, vagy törölj elemeket

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Igazítsd a kezdőlapot a saját igényeidhez, hogy igazán kényelmes legyen az alkalmazás használata.


Felső menüsor elemeinek módosítása

Az alkalmazás megnyitásakor a Vezérlőpult nyílik meg automatikusan, mely rendelkezik egy felső menüsávval. Itt található meg a Kezdőlap, illetve a különböző szolgáltatások oldala. A felső menüsor elemei a Kezdőlap kivételével szabadon rendezhetőek, vagy akár ki is lehet törölni őket. Ehhez nyomj hosszan a felső menüsávra, majd szintén hosszan arra az elemre amit át szeretnél helyezni, és húzd át az új helyére. Ha törölni szeretnéd, akkor pedig kattints az adott lap nevének sarkában találhatón x-re.


Ha egy korábban kitörölt szolgáltatást szeretnél újra felvenni a felső menüsávba, akkor válaszd a jobb alsó sarokban található Központ menüpontot, majd nyomj a felvenni kívánt szolgáltatás ikonjára. A megnyitott szolgáltatás képernyőjének jobb felső sarkában lévő gombostű ikonra kattintva tudod azt újból felvenni. (Ha olyan szolgáltatásnál kattintasz a gombostűre, amely jelenleg szerepel a felső menüsávban, akkor ezzel kitörlöd onnan.)


Widgetek

A Kezdőoldal felső részén ún. widgeteket tudsz elhelyezni, melyek szolgáltatásainkhoz kapcsolódnak. Segítségükkel gyorsan eléred az alkalmazás általad leggyakrabban használt funkcióit, pl. parkolás, statisztikák, rögzített kiadások. A widgetek egy rész két különböző méretben is elérhető, melyet a elvételkor tudsz beállítani.

Widgetek hozzáadása

A widgeteket kétféle képpen is fel tudod venni:

  1. Nyomj a Kezdőlapon a Widgetek felirat mellett található "+" gombra, és válaszd ki a listából a hozzáadni kívánt widgetet, illetve ha az opcionális, azt is, hogy milyen méretben jelenjen meg Kezdőoldaladon. A felvételhez kattints a Widget hozzáadása gombra.

  2. Lépj bármelyik szolgáltatás oldalára, nyomj rá hosszan az ott található neked tetsző widgetre, válaszd ki a méretét ha opcionális, végül kattints a Widget hozzáadása gombra.


Widget mozgatása

A Kezdőoldaladra felvett widgeteket tetszés szerint bármikor átrendezheted. Nincs más dolgod, csak nyomj rá hosszan a mozgatni kívánt widgetre, és húzd oda, ahová szeretnéd.

Widget törlése

A widgetek törléséhez szintén nyomj rá hosszan az adott widgetre, de hosszabban mint amikor mozgatni szeretnéd. Ügyelj arra, hogy eközben ne mozdítsd el a widgetet. Amikor alul felugrik a törlés gomb, csak kattints rá, és már kész is vagy. A törölt widgeteket bármikor újra hozzá tudod adni a Kezdőképernyőhöz.

Választ kapott a kérdésére?