Ugrás a fő tartalomra
Minden kollekcióCristo Casco
Milyen autóra lehet Cristo Cascot kötni?
Milyen autóra lehet Cristo Cascot kötni?

Megkötések és egyéb szabályozások

Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Nagyon örülünk, hogy úgy döntöttél, velünk szeretnéd megkötni casco biztosításod! Ahhoz, hogy biztos lehess benne, hogy autódra valóban tudsz kilométer alapú Cristo Cascot kötni, olvasd el az alábbi bejegyzésünket.

Milyen autóra köthetek Cristo Cascot?

Cristo Cascot kizárólag Magyaroszágon forgalomba helyezett és forgalomban tartott, általános célra használt személygépjárműre lehet kötni, melynek életkora nem éri el a 16 évet.

Milyen gépjárműre nem köthetek Cristo Casco biztosítást?

  • Bérfuvarozásra használt gépjárművekre

  • Taxira

  • Versenyautóra

  • Üzletszerű gépjármű-kölcsönzés céljára fenntartott gépjárművekre (ez alól kivételt képeznek a Cristo applikáción belül kiadásra kerülő gépjárművek)

  • Nem európai piacon először forgalomba helyezett gépjárművekre

  • Egyéb olyan gépjárművekre, melyeket érték, teljesítmény stb. alapján a biztosító nem vállal el

Mit tegyek ha autómra nem tudok Cristo Cascot kötni?

Amennyiben már elkezdted a casco szerződés kötés folyamatát, de gépjárművedre mégsem vehető igénybe a Cristo Casco, arról az applikációban a folyamat során tájékoztatunk, és nem tudsz továbbhaladni a szerződés kötéssel. Fontos, hogy kizárólag valós adatokat adj meg a folyamat során!

Cristo Casco: Stay és Move csomag

Ha gépjárművedre igénybe vehető a Cristo Casco, a következő lépésben el kell döntened, hogy Stay vagy Move csomagot szeretnél kötni. A Stay csomagot választhatod Pro felhasználói csomag nélkül is, hisz ez csak az álló autóban történt kárt fedezi. Ezzel szemben a Move csomaghoz Pro felhasználói szintre van szükséged, melynek része a Beat nevű telemetriai eszköz, mely szükséges ahhoz, hogy számolni tudjuk az autóddal megtett kilométereket. Így tehát ha a Move csomag mellett döntesz, előbb válts Pro felhasználói szintre.

Választ kapott a kérdésére?