Minden kollekció
Cristo Casco
Hogyan tudok Cristo Casco-t kötni?
Hogyan tudok Cristo Casco-t kötni?
Cristo avatar
Írta: Cristo
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Ebben a bejegyzésben megtudhatod hogyan tudsz használatalapú Cristo Casco biztosítást kötni az applikációban!

Az applikációban 2019 és 2022 között Roar CASCO néven volt elérhető egy használatalapú casco biztosítás. Ez a használatalapú megoldás 2023. január 1-én kivezetésre kerül és egy új használatalapú biztosítás, a Cristo Casco lesz elérhető 2023.01.04-től.

Az applikációban a jobb alsó csempe helyén lesz elérhető a Cristo Casco 2023.01.04-től. Ha korábban Roar Casco biztosítást kötöttél, akkor 2023.01.01.-et követően az egyenleg 0 Ft-ra csökkenésével szűnik meg a Roar Casco biztosításod és a Roar Casco helyén jelenik meg számodra a Cristo Casco.

Minden az applikáción belül történik. Néhány érintéssel kiszámolhatod a díjad, és a szerződéskötés sem tart tovább néhány percnél.

2023.01.04-től elérhető Cristo Casco szerződéskötés lépései:

 1. Ha több autót kezelsz az applikációban, válaszd ki azt, amelyikre casco biztosítást szeretnél. Ezt a kezdő képernyőn bal felül, a rendszámra kattintva teheted meg.

 2. Kattints a jobb alsó, használatalapú casco biztosítás csempére.

 3. Számold ki a használatalapú Cristo Cascod díját:

  1. Add meg irányítószámod, településed nevét

  2. Add meg gépjárműved adatait (gépjármű típusa, gyártási év, üzemanyag, gyártó, modell, típus)

  3. Jelezd, ha 23 évnél fiatalabb is vezetheti a gépjárműved

  4. Igyekszünk a legkényelmesebb szolgáltatást nyújtani, így kár esetén nálunk nem kell szervizt keresned, időpontot egyeztetned, és intézned a javítást. Ezt a terhet levesszük a válladról. Ha nem szeretnéd, hogy segítsünk a javításban, jelezd, hogy ezt te magad szeretnéd intézni.

  5. Jelezd, ha autód tulajdonosa jogi személy, illetve, ha ÁFA visszaigénylésre jogosult. Így a szolgáltatást ÁFA mentesen nyújtjuk kár esetén és ennek megfelelően a díj is kedvezőbb.

 4. Válassz önrészt!

 5. Válassz a két biztosítási csomag közül: a Stay csomagot választva a legtöbb káresemény kapcsán álló autóra is teljeskörű védelmet kapsz, míg Move csomaggal kiegészítve a közlekedés során is védve lehetsz. A két biztosítási csomagról ide kattintva tudhatsz meg többet.

 6. Szerződéskötés is az applikációban történik, néhány perc alatt*: Add meg személyes adataidat, gépjárműved alvázszámát, illetve a forgalmi engedély számát. Ismerd meg és fogadd el a biztosítás feltételeit, készítsd el a gépjárműről a szemlefotókat, majd az első egyenleg feltöltéssel létre is jön a szerződés és autód biztosítási csomagodnak megfelelően védve van.

Szükségem van Pro előfizetésre a Cristo Casco működéséhez?

A Stay csomaghoz nincs szükséged Pro előfizetésre, a biztosítást azonnal megkötheted és a fedezet a szerződéskötést követően életbe lép. A Move csomag működéséhez szükséged van Pro előfizetésre, mivel így tudjuk mérni hány kilométert használtad autódat. Pro előfizetőként használatra kapod tőlünk a Beatet. Ez a kis méretű eszköz mondja meg mikor mennyit használod autódat. Ha nincs Pro előfizetésed a kiválasztott gépjárműre és Move csomagot szeretnél, először Pro előfizetést kell igényelned. Amíg a Beat megérkezik hozzád (2-3 munkanap), elindíthatod Stay csomaggal a biztosításod és az eszköz csatlakoztatását követően bármikor bővítheted a biztosításod Move fedezetre.


Ez is érdekelhet!

Hogyan történik a Cristo Casco díjfizetése? Kattints ide és olvasd el!

A Cristo Casco kétféle biztosítási csomaggal lesz elérhető hamarosan. Kattints ide és ismerd meg az új casco terméket!

Hogyan lehet Move csomagra bővíteni a fedezetet? Így tudsz Move csomagra váltani!

Választ kapott a kérdésére?