Minden kollekció
Cristo Casco
Hogyan tudok Cristo Casco-t kötni?
Hogyan tudok Cristo Casco-t kötni?
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Ebben a bejegyzésben megtudhatod hogyan tudsz használatalapú Cristo Casco biztosítást kötni az applikációban!

Minden az applikáción belül történik. Néhány érintéssel kiszámolhatod a díjad, és a szerződéskötés sem tart tovább néhány percnél.

Szerződéskötés lépései:

 1. Ha több autót kezelsz az applikációban, válaszd ki azt, amelyikre casco biztosítást szeretnél. Ezt a kezdő képernyőn bal felső sarkában a rendszámra kattintva teheted meg.

 2. Kattints a felső menüsor Casco lapjára, vagy az alsó menüsor Központ gombjára, majd a Casco ikonra.

 3. Számold ki a használatalapú Cristo Cascod díját:

  1. Add meg irányítószámod, településed nevét

  2. Add meg gépjárműved adatait (gépjármű típusa, gyártási év, üzemanyag, gyártó, modell, típus, teljesítmény)

  3. Jelezd, ha 23 évnél fiatalabb is vezetheti a gépjárműved. (Fontos! Amennyiben úgy döntesz a beállítási folyamat során, hogy 23 év alattiak nem vezethetik az autódat, de kár esetén kiderül, hogy a sofőr 23 év alatti volt, a javítás során a befizetendő önrész az eredeti önrész kétszeresére emelkedik!)

  4. Igyekszünk a legkényelmesebb szolgáltatást nyújtani, így kár esetén nálunk nem kell szervizt keresned, időpontot egyeztetned, és intézned a javítást. Ezt a terhet levesszük a válladról. Ha nem szeretnéd, hogy segítsünk a javításban, jelezd, hogy ezt te magad szeretnéd intézni.

  5. Jelezd, ha autód tulajdonosa jogi személy, illetve, ha ÁFA visszaigénylésre jogosult. Így a szolgáltatást ÁFA mentesen nyújtjuk kár esetén és ennek megfelelően a díj is kedvezőbb.

 4. Válassz önrészt!

 5. Válassz a két biztosítási csomag közül: a Stay csomagot választva a legtöbb káresemény kapcsán álló autóra is teljeskörű védelmet kapsz, míg Move csomaggal kiegészítve a közlekedés során is védve lehetsz. A két biztosítási csomagról ide kattintva tudhatsz meg többet.

 6. Szerződéskötés is az applikációban történik, néhány perc alatt*: Add meg személyes adataidat, gépjárműved alvázszámát, illetve a forgalmi engedély számát. Ismerd meg és fogadd el a biztosítás feltételeit, készítsd el a gépjárműről a szemlefotókat, majd az első egyenleg feltöltéssel létre is jön a szerződés és autód biztosítási csomagodnak megfelelően védve van.

Szükségem van Pro előfizetésre a Cristo Casco működéséhez?

A Stay csomaghoz nincs szükséged Pro előfizetésre, a biztosítást azonnal megkötheted, és a fedezet a szerződéskötést követően életbe lép. A Move csomag működéséhez azonban szükséged van Pro előfizetésre, mivel így tudjuk mérni hány kilométert használtad az autódat. Pro előfizetőként használatra kapod tőlünk a Beatet. Ez a kis méretű eszköz mondja meg mikor mennyit használod autódat. Ha nincs Pro előfizetésed a kiválasztott gépjárműre és Move csomagot szeretnél, először Pro előfizetést kell igényelned. Amíg a Beat megérkezik hozzád (2-3 munkanap), elindíthatod Stay csomaggal a biztosításod, és az eszköz csatlakoztatását követően bármikor bővítheted a biztosításod Move fedezetre.

Választ kapott a kérdésére?