Minden kollekció
Cristo Casco
Hogyan történik a Cristo Casco díjfizetése?
Hogyan történik a Cristo Casco díjfizetése?
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Ebben a bejegyzésben megtudhatod mi alapján történik a díjszámítás, illetve a díjfizetés.

Díjfizetés:

A biztosítás díjfizetése, a Stay és a Move csomag esetén is egy előre feltöltött egyenlegből történik. Az egyenleget az applikációban tudod feltölteni. Ha már van biztosításod, akkor nyisd meg a jobb alsó, Cristo Casco kártyát és kattints a pénztárca ikonra jobb felül. Itt add meg a feltölteni kívánt összeget, illetve a bankkártya, valamint a díjfizető adataid.

A beállítások alatt lehetőséged van automatikus egyenlegfeltöltést kérni. Ilyenkor automatikusan megtörténik a kiválasztott bankkártyáról az egyenlegfeltöltés, ha az egy bizonyos összeg alá kerülne. Ez lehetővé teszi, hogy autód mindig védve legyen. Amennyiben az egyenleged elfogy, úgy megszűnik a biztosításod.

Stay csomag díja:

A biztosítás díjfizetése egy előre feltöltött egyenlegből történik a fent ismertetett módon. A Stay csomagért napidíjat fizetsz, amit ebből az egyenlegből vonunk le.

Move csomag díja:

A biztosítás díjfizetése itt is egy előre feltöltött egyenlegből történik. A Move csomagért napidíjat és kilométerdíjat fizetsz, amit ebből az egyenlegből vonunk le. Ahhoz, hogy tudjuk mikor hány kilométeret használtad autódat, Pro előfizetésre van szükséged, hisz ekkor kapod meg tőlünk használatra a Beatet, ami az adatokat nyújtja ehhez számunkra.

Stay csomag

napidíj

nincs szükség Pro előfizetésre

Move csomag

napidíj + kilométerdíj

szükség van Pro előfizetésre

Választ kapott a kérdésére?