Minden kollekció
Parkolás
Kényelmi díj választó
Kényelmi díj választó
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Az alkalmazásban te döntheted el, hogy milyen összegű kényelmi díjat szeretnél fizetni a parkolás során. Ráadásul a kényelmi díjért cserébe, mi valódi kényelmet biztosítunk! 😉

Háttér információk a kényelmi díj kapcsán

Kényelmi díj

A 2011. évi CC. törvény teremtette meg a jogszabályi alapját az egységes mobil fizetési rendszernek, melynek végrehajtásáról a 356/2012 Korm. rendelet rendelkezik. Ez utóbbiban van meghatározva, hogy a viszonteladóknak az indított parkolások után 40 Ft kényelmi díjat kell fizetniük a Nemzeti Mobilfizetési Zrt számára, és mivel egyéb jutalékban vagy bármilyen ellentételezésben nem részesülnek a parkolások értékesítéséért, ezért a 40 Ft-on felül lehetőségük van magasabb kényelmi díjat megállapítani, és azt a felhasználókkal megfizettetni. A parkolással kapcsolatos egyéb költségeket, úgymint a bankkártyás tranzakciós-, ügyfélszolgálati- és fejlesztési költségeket szintén a kényelmi díjba van lehetőség beépíteni.

Kényelmi díjért valódi kényelem

Mi úgy gondoljuk, hogy a kényelmi díjnak valóban a kényelmet kell szolgálnia! Célunk, hogy a piacon elérhető legalacsonyabb kényelmi díj megfizetéséért cserébe a lehető legtöbbet nyújtsuk felhasználóinknak. Felülvizsgáltuk hát a parkolás megfizetése során általunk nyújtott kényelmi szolgáltatásokat, valamint utánajártunk a konkurenciánk által nyújtotta lehetőségeknek is, és a lehető legvonzóbb ajánlattal tértünk vissza hozzátok. Természetesen a Pro felhasználóinkról sem feledkeztünk meg, ők hűségükért cserébe még több kényelemben részesülhetnek.

Lássuk csak, mit is kínálunk a kényelmi díjért cserébe

Ha a parkolási díjat a mi alkalmazásunkon keresztül fizeted be cserébe számos olyan szolgáltatást nyújtunk, ami egyedülálló vagy ritka a piacon. Ilyen például a mentett kártyával történő parkolási díjfizetés, ugyanis mi ebben az esetben nem foglalunk le előre összeget a kártyádról, mint ahogy az sok esetben történik más rendszereken keresztül. Tudomásunk szerint mi vagyunk az egyedüliek a hazai piacon, amely beépített aktív értesítővel rendelkezik, aminek köszönhetően folyamatosan nyomon követheted parkolásod állapotát, még akár a telefonod zárolt kijelzőjén is.

Szintén lehetőséged van automatikus parkolás megújításra a parkolás megkezdésének napján belül (legkésőbb éjfélig). Pro előfizetőként pedig még egy igazán különleges szolgáltatásban részesülsz: az automatikus parkolás leállítás élményében, így biztos, hogy nincs több elfelejtett parkolóóra.

Kényelmi díj választó

Azok, akiknek az autója nem rendelkezik Pro csomag előfizetéssel, az alábbi kényelmi díjak közül választhatnak a parkolás fizetése során:

45 Ft (új felhasználóként)

Új felhasználóként 5 alkalommal mindössze 45 Ft-ért élvezheted parkolásod díjfizetése során az alábbi kényelmi szolgáltatásokat:

  • aktív értesítő

  • automatikus parkolás megújítás

  • parkolás emlékeztető

45 Ft

Parkolás indítás és leállítás, telefon adatai alapján meghatározott helyzet- és zóna besorolás, emlékeztető beállításának lehetősége

70 Ft

minden amit a 45 Ft-os szint tud + aktív értesítő (zárolt képernyőn látható parkolási állapot megjelenítés) + automatikus parkolás megújítás

100 Ft

minden amit a 70 Ft-os szint tud + egy kis ösztönzés nekünk, hogy jobbak legyünk a jövőben.

Azok, akiknek az autója Pro csomag előfizetéssel rendelkezik, minden korábban említett kényelmi funkciót élvezhetnek, azonban ők is választhatnak a különböző kényelmi díjak közül:

0 Ft

Felhasználónként és Pro előfizetéssel rendelkező autónként havonta 8-szor választható.

45 Ft

Így nem kerül pénzbe az indított parkolás nekünk

70 Ft

Így már a fejlesztéseink is honorálva vannak

100 Ft

Ez pedig továbbra is az, aminek a legjobban örülünk, és ösztönöz arra, hogy még jobbak legyünk.

Alapértelmezett kényelmi díj beállítása

A kényelmi díj mértékéről a parkolás indítását megelőzően dönthetsz, azonban van lehetőséged alapértelmezett kényelmi díj beállítására is.

Így tudsz alapértelmezett kényelmi díjat beállítani:

  1. Nyisd meg a parkolás térképet a parkolás kártyára kattintva vagy az alsó menüsoron a P ikonra kattintva.

  2. Majd keresd a jobb felső sarokban a fogaskerék emblémát. ⚙️

  3. Végül kattints a Válassz kényelmi díjat gombra, és válaszd ki a listából a neked megfelelő összeget.

Választ kapott a kérdésére?