Minden kollekció
Általános
Euroleasing Drive alkalmazás
Euroleasing Drive alkalmazás
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Miben más az Euroleasing Drive alkalmazás?

Az Euroleasing Drive (röviden eDrive) alkalmazás az Euroleasing Zrt. ügyfelei számára készült alkalmazás. Funkcióit, szolgáltatásait tekintve alapvetően megegyezik a Cristo alkalmazással, így a Cristo Help Centerben található információk vonatkoznak az Euroleasing Drive alkalmazás felhasználóira is. Az alkalmazásban elérhető Cristo szolgáltatásokkal kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet szintén a Cristo csapata látja el.



Jelenleg a két applikáció nyújtotta szolgáltatások kapcsán az egyedüli eltérés az, hogy az Euroleasing Drive alkalmazás kezdőoldaláról elérhető az Euroleasing Zrt. online ügyintézést biztosító felülete: az E-Ügyfél rendszer. Fontos, hogy ide azok az ügyfelek tudnak belépni, akik rendelkeznek jogosultsággal (a gombra kattintva tudnak bejelentkezni a felületre).

FONTOS! Az E-Ügyfél szolgáltatás szolgáltatója az Euroleasing Zrt., így az ezzel kapcsolatos problémákban az alkalmazás ügyfélszolgálata nem tud segítséget nyújtani, ahogy meglévő lízing szerződéssel, illetve lízinget érintő kérdésekben sem tudnak tájékoztatást adni kollégáink.

Kedvezmény a Pro Csomagra Euroleasing ügyfeleknek

Az Euroleasing Zrt. kedvezményes Pro csomagot biztosít az ügyfelei számára. Ehhez az ügyfeleknek egyedi kedvezménykódot küld, melyet csak az Euroleasing Drive alkalmazásban lehet érvényesíteni. A kedvezménykód érvényesítése a Pro csomag kártyára nyomva, majd a Pro csomag részletei gombot megérintve a Csomagválasztó felületen, éves díjfizetést választva használható fel.

Amennyiben Euroleasing Zrt. ügyfél vagy, de nem kaptál kedvezménykódot, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy elküldhessük neked, és fel tudd használni az Euroleasing Drive alkalmazásban.

Választ kapott a kérdésére?