Minden kollekció
Parkolás
Automatikus parkolás leállítás
Automatikus parkolás leállítás
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Az automatikus parkolás leállítás a Pro előfizetéssel rendelkező, és így Beattel felszerelt autók számára biztosított egyedi szolgáltatásunk, melynek köszönhetően biztos nincs több elfelejtett parkolás.



Automatikus parkolás leállítás

Amennyiben olyan autóra indítasz parkolást, amire van Pro előfizetésed, választhatod a parkolóóra automatikusan leállítását, ami azt jelenti, hogy az autód megmozdulásakor a parkolóóra leáll, azonban ha nem mész sehová, a parkolás minden órában újraindul. A Beat eszköz csatlakoztatásakor választhatod a parkolóóra automatikusan leállítását.

Parkolás leállítása manuálisan

Természetesen Pro előfizetőként nem csak automatikus leállításra van lehetőséged, továbbra is elvégezheted azt manuálisan. Ezt a parkolás indításakor megjelenő Parkolási beállításokban van lehetőséged kiválasztani. Ha a parkolás leállítás manuális értéken van, vagy nem rendelkezel Beat eszközzel, akkor semmi esetre se felejtsd el leállítani a parkolóórát a Parkolás leállítása gombra kattintva mielőtt útnak indulsz! A manuális leállítás részeként állíthatsz be automatikus újraindítást, illetve emlékeztetőt is!

💡Amennyiben a parkolás leállítás automatikusra van állítva, de az mégsem áll le az amikor autó elindulásakor, kérjük, hogy először állítsd le manuálisan a parkolást, majd jelezd felénk az esetet a parkolási azonosító megadásával, hogy megvizsgálhassuk mi történt.

Választ kapott a kérdésére?