Minden kollekció
Általános
Hogyan tudok regisztrálni?
Hogyan tudok regisztrálni?
Frissítve több mint egy héttel ezelőtt

Regisztráció

A regisztráció feltétele az alkalmazás letöltése és telepítése. Mind a Cristo, mind pedig az Euroleasing Drive alkalmazás elérhető a Play Áruházban, az Apple Store-ban, valamint az App Galery-ben is. A Cristo alkalmazást Cristo by Smartsurance néven, az Euroleasing Drive alkalmazást pedig Euroleasing Drive by Cristo néven találod meg ha le szeretnéd tölteni. Kattints a képre az alkalmazás letöltéséhez!

Play Áruház

Play Áruház

App Store

App Store

A regisztrációra több módon is lehetőséged van: e-mail cím megadásával, illetve a Facebook-, Google-, vagy Apple azonosítóddal. Amennyiben valakitől kaptál ajánlói kódot regisztrációhoz azt is itt tudod megadni. A regisztráció során el kell fogadnod az Általános szerződési feltételeket, illetve az Adatkezelési tájékoztatót, majd ezt követően már csak egy dolog maradt hátra: e-mail címed/azonosítód megerősítése. (Fontos, hogy ha ezt a lépést kihagyod, akkor a fiókod minden eddigi mentett adatoddal együtt 3 nap múlva törlésre kerül.)



Profil törlése

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd törölni fiókodat, azt a Profilképedre, majd a Beállítások menüpontban a lap alján található Fiók törlése gombra kattintva teheted meg.

Választ kapott a kérdésére?