A Beat telemetriai eszközt autód OBDII portjához kell csatlakoztatni. Ez egy egyszerű mozdulat, (mintha egy pendriveot csatlakoztatnál) és pár percet vesz igénybe.

Az alábbi lépésekkel megtudhatod mit kell tenned, ha van nálad egy Beat eszköz.

 1. Olvasd be eszköz QR-kódját

  Nyisd meg az applikációt.

  1. Ha az alkalmazásban rendelted meg a Beatet, akkor nyomj a "Rendelés státusza" kártyára a kezdőoldalon, majd a "Tovább"-ra nyomva olvasd be a QR kódot telefonod kamerájának segítségével.

  2. Ha weboldalon vásároltad, vagy máshol jutottál hozzá a Beathez, akkor nyisd meg a "Beat információ" kártyát, majd nyomj a "Beolvasom a QR kódot" gombra, és olvasd be a QR kódot telefonod kamerájának a segítségével.

   Weboldalon rendelted meg, mégsincs "Beat információ" kártyád? Valószínűleg van egy korábban megkezdett rendelésed az alkalmazásban is. Nyomj rá a "Rendelés státusza" kártyára, és a képernyő alján szakítsd meg a rendelési folyamatot a "Rendelés megszakítása" feliratra nyomva. Ezt követően a kezdőoldalon ismét visszaáll az alap állapot, és eléred a "Beat információ" kártyát.

 2. Beat csatlakoztatása

  A Beat-et leállított, még gyújtás nélküli autód ún. OBDII-es portjába kell csatlakoztatni. Ez jellemzően a képen megjelölt helyeken található. Ha nem találnád, akkor ezen az oldalon utána tudsz járni, hogy merre keresd pontosan a te autó típusodnál.

  Fontos! Lehetőleg a csatlakoztatást ne mélygarázsban tedd meg, hanem olyan helyen, ahol van térerő. A Beat önálló SIM kártyával rendelkezik, ami mobil adatforgalmazással küldi el az adatokat, de ehhez mindenképp szüksége van a kapcsolatra.

 3. Autó beindítása pár percre

  Ez ahhoz szükséges, hogy a Beat kapjon egy kis töltést és mi is észlelhessük a rendszerben, hogy az eszköz csatlakoztatva lett.

 4. Sikeres csatlakoztatás

  Ha minden rendben, egy felugró képernyő jelzi az alkalmazásban, hogy sikeres volt az eszköz csatlakoztatása. Ezt követően már teljeskörűen élnek is a Pro funkciók.

Választ kaptál a kérdésedre?