A Beat egy okos kis telemetriai eszköz, amit használva az ún. “Pro mód”-ban vagy, és eléred az alkalmazás Pro funkcióit. A Beatből származó adatokra építve ugyanis kényelmi szolgáltatásokat építünk.

Utak rögzítése, vezetés elemzés, statisztikák

A Beat automatizálja például az utak rögzítését, így lehetővé válik az utak visszanézése, amiknél feltüntetjük milyen helytelen vezetési eseményeket követtél el (pl. hirtelen gyorsítás, lassítás vagy kanyarvétel). Ezek alapján egyébként pontozzuk is vezetési stílusod, hogy buzdítsunk a jobb vezetésre. Ne aggódj, ennek viszont nincs hatása biztosításod díjára. Az útjaidról egyébként statisztikákat is nézhetsz napi/heti/havi bontásban.

Útnyilvántartás készítés

Beat eszköz segítségével minden utad automatikusan rögzítésre kerül. Kapcsold be az útnyilvántartás készítést és a megtett utakról minden hónap 1-jén elküldjük neked email-ben az előző hónap útnyilvántartását.

Hibakód kiolvasás

A Beat továbbá képes kiolvasni gépjárműved esetleges hibakódjait is, amit meg is jelenítünk számodra, így már a megfelelő információ birtokában fogod tudni felkeresni autószerelődet.

Okos parkolás

A parkolás során amint észrevesszük, hogy fizetős zónában álltál meg, automatikusan figyelmeztetünk rá, jelezve melyik zónában állsz. Elinduláskor pedig a díjfizetést automatikusan leállítjuk a Beatből származó adatok alapján.

Autópálya matrica riasztás

A Beat által azt is jelezzük, ha olyan díjköteles útszakaszra tévedtél, amire a Cristo applikáció szerint nincsen érvényes autópálya matricád. Miért jó ez? A felhajtástól számítva 60 perc rendelkezésre áll, hogy megszerezd az érvényes autópálya matricát, így kerülve el a büntetést.

Használatalapú casco

Kényelmesen, automatizáltan, autóhasználati szokásaidhoz szabva. Nem kell jelezned mikor van mozgásban az autód vagy mikor áll a ház előtt. A telemetriai eszköz megteszi ezt helyetted, automatikusan.

"Hol az autóm?" funkció

A Beat tudja hol hagytad az autód, így egy gombnyomással megmutatjuk és odanavigálunk hozzá.


A Beat eszköz által kínált szolgáltatásokat, funkciókat csak a Cristo applikációban éred el. Nem kötelező minden szolgáltatást, funkciót igénybe venned.

Választ kaptál a kérdésedre?