A Beat szükséges ahhoz, hogy a leginnovatívabb szolgáltatásokat élvezd. Ez az okos kis eszköz természetesen pénzbe kerül, azonban számunkra az a fontos, hogy minél többen használják, és élvezhessék a legkényelmesebb szolgáltatásainkat, így jelenleg önköltségi áron biztosítjuk a felhasználóink számára.

A Beathez ennek megfelelően kétféleképpen is hozzájuthatsz, annak függvényében, hogy milyen szolgáltatást szeretnél igénybe venni:

1.) Ha nem szeretnél cascot kötni nálunk, akkor egy összegben tudod megvásárolni, jelenleg 25 000 Ft-ért. Ebben az esetben más költségre nem kell számítanod, csak az igénybe vett szolgáltatások után kell fizetned.

2.) Ha cascot is kötsz, akkor megveheted szintén egy összegben az 1.) pontban meghatározott áron és feltételek szerint, illetve szerettük volna elérhetővé tenni azt az opciót is, hogy ne kelljen fizetned érte a cascod indításakor. Lehetőséged van így használatba is kérni a Beatet, ami ebben az esetben nem kerül a tulajdonodba, viszont használhatod a cascodhoz és az egyéb kényelmi szolgáltatásokhoz.
Ebben az esetben viszont napi 28 Ft szoftverhasználati díjat kell fizetned ezért a szolgáltatásért.

Fontos, hogy amennyiben megvásárolod a Beatet, azt kezdetben kockázatmentesen teszed, hisz az első 6 hónapban azon az áron amennyiért megvásároltad tőlünk, visszavásároljuk tőled, míg 6-12 hónap között féláron.

Választ kaptál a kérdésedre?